“L’estudi comparatiu que va realitzar la Cecot ens va ajudar a poder avaluar detalladament les ofertes i prendre una decisió fonamentada”

14/06/2022 | Testimonials

Escuder és una empresa amb més de 125 d’història ubicada a Rubí que es dedica a distribuir ingredients per a l’elaboració de productes als sectors cosmètic, pharma i alimentació.

L’empresa ha instal·lat 82 mòduls solars a la coberta de la seva nau generant fins a 57.425 kWh (el 66% de la seva necessitat elèctrica). Calculen que podran estalviar fins a un 40,5% de la part d’energia de la seva factura i que podran amortitzar la instal·lació en els propers 3 anys i mig. La seva instal·lació els permetrà estalviar fins a 158.255€ en els propers 25 anys i evitarà l’emissió de 366,2 tones de CO2.

Hem volgut preguntar-los perquè van decidir invertir en una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic i perquè han confiat en la Cecot per assessorar-los en aquest projecte.

Per què heu decidit invertir en una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic a la vostra empresa?

La visió d’Escuder és crear un impacte positiu i responsable en el nostre planeta. Per tant, generar la nostra pròpia energia, reduint el nostre impacte en el medi ambient, és una prioritat.

Per què heu confiat en Cecot Energia per assessorar-vos en aquest projecte  d’autoconsum fotovoltaic? Com us ha ajudat?

Existeix una gran oferta d’empreses d’instal·lació de plantes fotovoltaiques però l’estudi comparatiu que va realitzar la Cecot (prestacions, amortització, preu…) ens va ajudar a poder avaluar detalladament les ofertes i prendre una decisió fonamentada.

Què diríeu a una empresa que s’està plantejant apostar per fonts d’energia renovables com la fotovoltaica però que encara té dubtes?

Davant la crisi climàtica i energètica, disposar d’una planta d’autoconsum fotovoltaic garanteix tenir accés a una energia ecològica no contaminant, renovable i abundant.

Sempre hem pensat que el creixement no té sentit si no actuem amb visió. Hem de treballar perquè generacions futures, puguin gaudir de tot el que ens agrada. El planeta ho necessita.

Share This