Estalvi Elèctric

Vols optimitzar la tarifa energètica de la teva empresa? Nosaltres t’ajudem.

El consum energètic en les empreses s’està configurant com un eix estratègic fonamental. La millor opció perquè estalviïs en la factura d’electricitat i gas? Una oferta personalitzada adaptada a la teva empresa

La correcta gestió del contracte de subministrament i l’optimització de potència són els camins més senzills i ràpids per a aconseguir reduir els costos energètics del subministrament elèctric. Triar la millor estratègia de contractació segons els hàbits de consum, situació i tendència del mercat té impacte en el cost del terme d’energia. L’oblidada per moltes empreses és l’optimització de potència, la qual impacta directament en el terme de potència. La combinació de totes dues accions seria realitzar una gestió correcta del subministrament.

Què necessitem controlar?

Control del cost buscant un preu mínim sense primes afegides.

Control de la informació per entendre la factura, conèixer els mercats i adaptar les nostres necessitats a les seves característiques.

Control del risc per conèixer els pressupostos amb antelació i poder assumir els riscos.

Us acompanyem

Per conèixer el producte que millor s’ajusta a les vostres necessitats energètiques, fix o indexat per tal d’assolir una bona estratègia de compra.

En el procés de la contractació.

En el seguiment i evolució del mercat de l’energia

 

Com t’ajudem? 

i

Anàlisi del contracte

 Elaborem un estudi per analitzar si teniu el contracte més avantatjós pel vostre perfil de consum i ajustat al context actual de preus, per tal de reduir ladespesa energètica.

l

Estudi personalitzat

L’estudi sempre serà personalitzat i analitzarà les necessitats de l’empresa, l’històric de consums, l’estat financer i la fórmula de contractació més convenient.

Seguiment

Realitzem un seguiment durant tot l’any aprofitant les baixades que pot tenir el mercat.

Optimització de la potència

Analitzarem si la potència i el caudal contractat s’ajusta a les necessitats productives de la vostra empresa amb la finalitat d’aconseguir un estalvi addicional. 

o

Solucions de contractació

Possibilitat d’oferir solucions de contractació en funció de les preferències de l’empresa: preus fixes, indexats.

Atenció personalitzada

Atenció personalitzada en el seguiment post-contractació: Gestió d’incidències, reclamacions, etc.

Com contractar la millor tarifa energètica?

Si vols reduir la teva despesa elèctrica o de gas de la teva empresa, només ens has d’enviar l’última factura omplint el formulari que trobaràs fent clic en el botó . Els nostres assessors faran l’estudi personalitzat, on veuràs el teu potencial estalvi.

contacta amb nosaltres

Protecció de dades:

Oficina per a la Transició Enegètica de la Cecot

Carrer Sant Pau, 6
08221 Terrassa (Barcelona)

energia@cecot.org / 93 736 11 00

Share This