“Per fer aquest projecte, calia un equip professional que tingués un KNOW-HOW en el món fotovoltaic”

30/06/2022 | Testimonials

Lamp és una empresa amb més de 50 anys d’experiència en el món de la il·luminació. Ofereixen serveis d’assessorament, disseny i producció d’il·luminació tècnica. Fa uns mesos que han decidit invertir en una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic per a la seva nau ubicada a Terrassa.

Ha instal·lat un total de 220 mòduls solars que tenen una potència de 117,7 kWp i que generen 136.400 kWh, l’equivalent al 68% de la seva necessitat elèctrica. Amb aquest projecte, Lamp podrà estalviar el 50% de la part d’energia de la seva factura i amortitzar la instal·lació en menys de 3 anys, a la vegada que podrà estalviar més de 328.197 € en els 25 anys de vida de la seva instal·lació. En total, doncs, evitarà l’emissió de 1.058 tones de CO₂ a l’atmosfera!

Per què heu decidit invertir en una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic a la vostra empresa?

Per diversos motius; primer de tot, aquesta inversió forma part d’un pla de sostenibilitat de Lamp, l’objectiu del qual, és reduir la nostra empremta de CO₂ i caminar cap a ser una empresa NZEB (NEAR ZERO EMISSIONS BUILDING). En segon lloc, busquem alternatives per tenir una certa independència energètica i en tercer, un interès econòmic, on el futur del preu i la disponibilitat de l’energia, no està gens clar.

Per què heu confiat en Cecot Energia per assessorar-vos en aquest projecte  d’autoconsum fotovoltaic? Com us ha ajudat?

Per fer aquest projecte, calia un equip professional que tingués un know-how en el món fotovoltaic, ja que nosaltres no teníem els criteris suficients per decidir la millor proposta. Cecot energia es va ocupar de tot: fer els estudis tècnics i econòmics, selecció de proveïdors i comparatiu, sol·licitud administrativa de l’ajuda, i tot el seu seguiment burocràtic, que no és senzill. I finalment la justificació d’aquesta ajuda. Molt contents del servei 360 que ens ha ofert Cecot energia.

Què diríeu a una empresa que s’està plantejant apostar per fonts d’energia renovables com la fotovoltaica però que encara té dubtes?

Avui dia ja no és sols una decisió financera, que amb les ajudes que hi ha, qualsevol director financer l’aprovaria ràpidament, es tracta més de tenir una indústria alineada cap on les regulacions europees ens portaran en els pròxims anys. A banda es clar, de la pròpia conscienciació del consumidor i la societat.

Share This