“Cecot energia ens ha acompanyat durant el procés de decisió de la instal·lació així com en el moment d’escollir un proveïdor amb garanties i professionalitat”

19/07/2022 | Testimonials

Label Intro, S.L. és una empresa d’Arts Gràfiques especialitzada en la fabricació, impressió i comercialització de tota mena d’etiquetes autoadhesives.

L’empresa ha instal·lat 51 mòduls solars a la coberta de la seva nau generant fins a 36.230 kWh (el 56% de la seva necessitat elèctrica). Calculen que podran estalviar fins a un 36% de la part d’energia de la seva factura i que podran amortitzar la instal·lació en els propers 3 anys i mig. La seva instal·lació els permetrà estalviar fins a 78.708€ en els propers 25 anys i evitarà l’emissió de 9,057 tones de CO2.

Hem volgut preguntar-los perquè van decidir invertir en una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic i perquè han confiat en la Cecot per assessorar-los en aquest projecte.

Per què heu decidit invertir en una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic a la vostra empresa?

A Label Intro s.l., hem decidit invertir en la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic per dos motius molt clars, per una banda, la sostenibilitat; la importància de conservar i protegir el medi ambient i, per altra banda, evidentment per l’estalvi econòmic que suposa.

Per què heu confiat en Cecot Energia per assessorar-vos en aquest projecte  d’autoconsum fotovoltaic? Com us ha ajudat?

A Cecot energia hem trobat l’assessorament professional i personalitzat que necessitàvem, ens han acompanyat durant tot el procés de decisió de la instal·lació així com en el moment d’escollir un proveïdor amb garanties i professionalitat.

Què diríeu a una empresa que s’està plantejant apostar per fonts d’energia renovables com la fotovoltaica però que encara té dubtes?

Li diria que s’assessori bé i que tiri endavant el projecte, sense cap mena de dubte, tant pels seus avantatges en l’àmbit econòmic com pel compromís que tots tenim amb el medi ambient.

Share This