“Cecot Energia ens ha gestionat la documentació necessària per a disposar dels Fons Europeus”

13/09/2022 | Testimonials

L’empresa d’administració i finances, Tèxtils i Fruites SL, ha decidit invertir en una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic per a la seva nau ubicada al Carrer Colom de Terrassa.

Ha instal·lat un total de 124 mòduls solars que tenen una potència de 55,8 kWp i que generen 86.300 kWh, l’equivalent al 65% de la seva necessitat elèctrica. Amb aquest projecte, Tèxtils i Fruites SL podrà estalviar el 45% de la part d’energia de la seva factura i amortitzar la instal·lació, tenint en compte ajuts i bonificacions, en menys de 2.5 anys, a la vegada que podrà estalviar més de 233.246 € en els 25 anys de vida de la seva instal·lació. En total, doncs, evitarà l’emissió de 404,4 tones de CO₂ a l’atmosfera!

Per què heu decidit invertir en una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic a la vostra empresa?

Hem decidit invertir-hi per dos motius: el mediambiental, per tal de reduir la contaminació que es genera per produir electricitat i per motius econòmics, ja que en aquest moment, aprofitant les subvencions, els descomptes de l’IBI i que el preu de l’energia està en màxims històrics, surt una amortització a pocs anys.

Per què heu confiat en Cecot Energia per assessorar-vos en aquest projecte d’autoconsum fotovoltaic? Com us ha ajudat?

Hem optat per Cecot Energia primer de tot per afinitat i segon perquè ens oferia unes condicions bastant raonables. Ens ha proporcionat diversos instal·ladors, per poder licitar internament quin triar. També ha fet un seguiment de la instal·lació i ens ha fet la presentació de documentació per tal de disposar dels Fons Europeus.

Què diríeu a una empresa que s’està plantejant apostar per fonts d’energia renovables com la fotovoltaica, però que encara té dubtes?

A aquelles empreses que s’ho puguin estar plantejant els diria que ara és el moment.

Share This