“Cecot energia ens ha assessorat de forma objectiva i tècnica per escollir la millor opció per a nosaltres”

06/10/2022 | Testimonials

L’empresa Industrial Electrolítica Cano, S.L.U, fa més de 53 anys que ofereix solucions avançades en processos de tractament de superfícies i recobriments tècnics. Compta amb maquinària d’última generació que permet integrar nous processos i acabats.

Ha instal·lat un total de 930 mòduls solars que tenen una potència de 367,35 kWp i que generen 469.800 kWh, l’equivalent al 6% de la seva necessitat elèctrica. Amb aquest projecte, Inelca podrà estalviar el 6% de la part d’energia de la seva factura i amortitzar la instal·lació en 3,5 anys, a la vegada que podrà estalviar més de 1.405.903 € en els 25 anys de vida de la seva instal·lació. En total, doncs, evitarà l’emissió de 3.041,96 tones de CO₂ a l’atmosfera!

Per què heu decidit invertir en una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic a la vostra empresa?

Hem decidit invertir en instal·lació d’autoconsum fotovoltaic perquè tenim un consum elevat d’energia elèctrica i les plaques ajudaran a reduir la factura energètica. A més, hi ha un factor de protecció mediambiental que entra dins de la cultura i objectius de la companyia.

Per què heu confiat en Cecot Energia per assessorar-vos en aquest projecte d’autoconsum fotovoltaic? Com us ha ajudat?

Hi ha moltes ofertes comercials al mercat, amb diferents alternatives, i Cecot energia ens ha assessorat de forma objectiva i tècnica per escollir la millor opció per a nosaltres. També ens ha ajudat a resoldre dubtes durant el projecte d’implantació.

Què diríeu a una empresa que s’està plantejant apostar per fonts d’energia renovables com la fotovoltaica, però que encara té dubtes?

Actualment, una inversió en aquest tipus de fonts d’energia és totalment amortitzable, et permet tenir una part d’independència energètica i a més ajudes en la protecció del medi ambient.

Share This