“Cecot Energia ens ha ajudat a dimensionar correctament el projecte, aconseguint una màxima eficiència.”

14/11/2022 | Testimonials

Amb una trajectòria de més de 100 anys d’experiència, l’empresa Gabarró Hermanos S.A. posa a la disposició dels seus clients la més àmplia gamma de fusta serrada i mecanitzada, terres de fusta i tecnològics i una gran varietat de taulers de diverses característiques, productes de qualitat i marques de referència, essent la distribuïdora més gran generalista de la Península.

L’empresa Gabarró Hermanos S.A. ha instal·lat 840 mòduls solars a la coberta de la seva nau generant fins a 620.000 kWh (el 46% de la seva necessitat elèctrica). Calculen que podran estalviar fins a un 33% de la part d’energia de la seva factura i que podran amortitzar la instal·lació en els pròxims 3 anys. La seva instal·lació els permetrà estalviar fins a 1.582.280€ en els pròxims 25 anys i evitarà l’emissió de 3.875 tones de CO2.

Hem volgut preguntar-los perquè van decidir invertir en una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic i perquè han confiat en la Cecot per assessorar-los en aquest projecte.

Per què heu decidit invertir en una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic a la vostra empresa?
Hem decidit invertir en instal·lació d’autoconsum fotovoltaic per reduir el cost energètic i contribuir a la conservació del medi ambient.

Per què heu confiat en Cecot Energia per assessorar-vos en aquest projecte d’autoconsum fotovoltaic? Com us ha ajudat?
Hem confiat en la Cecot per la seva professionalitat.
Cecot Energia ens ha ajudat a dimensionar correctament el projecte, aconseguint una màxima eficiència.

Què diríeu a una empresa que s’està plantejant apostar per fonts d’energia renovables com la fotovoltaica, però que encara té dubtes?

Els diria que invertir en instal·lació d’autoconsum fotovoltaic, és una inversió de futur, en el nostre cas la rendibilitat de la inversió serà inferior de 3 anys i l’estalvi energètic és del 32%.

Share This