Calcula la teva petjada de CO2 i avança cap a la neutralitat climàtica amb l’ajuda dels cupons d’ACCIÓ Green

15/05/2023 | Bloc, Notícies

Avançar cap a la neutralitat climàtica representa la gran oportunitat empresarial dels propers anys. Els Cupons ACCIÓ Green són el primer pas per fer-ho possible. Amb ells podràs calcular i reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle per disminuir la vulnerabilitat de la teva empresa respecte l’emergència climàtica.

Aquests ajuts van dirigits a pimes amb establiment operatiu a Catalunya amb un mínim de 2 anys de vida a data de publicació de la convocatòria. La quantia màxima de la subvenció dels Cupons ACCIÓ Green és de 8.000 euros. Els projectes subvencionats es podran executar des de l’1 de gener de 2023 i el 30 de setembre de 2024.

Sabies que la Cecot t’ajuda a aconseguir aquests cupons?

El servei l’ha de prestar un proveïdor acreditat per ACCIÓ en l’àrea d’expertesa de canvi climàtic. L’Elisabeth Garcia, és la nostra assessora ambiental especialitzada en el càlcul de la Petjada de carboni (gasos d’efecte hivernacle), plans de reducció d’emissions i assessorament en projectes de compensació per assolir les zero emissions netes. 

Envia-li una consulta

Share This