“Som una companyia preocupada pel canvi climàtic i recolzem els objectius de l’agenda 2030”

23/05/2023 | Testimonials

IDEAS Y ESTRATEGIA DIGITAL SLU té una trajectòria de més de 10 anys treballant amb els professionals de la indústria farmacèutica, creant experiències omnicanals rellevants per a professionals sanitaris, trade, pacients i consumidors. 

Han confiat en Cecot Energia per realitzat l’estudi de la petjada de carboni corporativa de l’any 2022 i Actualment estan tramitant la certificació d’inscripció de la petjada de carboni al registre oficial del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico.

Per què heu decidit realitzar el càlcul de petjada de carboni de l’organització? 
Com a organització, a Ideas y Estrategia Digital som una companyia preocupada pel canvi climàtic i donem suport a els objectius de l’agenda 2030. Aquests objectius són compartits per tot el nostre equip i vàrem creure que aquesta era una manera objectiva de posar de manifest el nostre compromís.
 
Per què heu confiat en Cecot Energia per realitzar aquest estudi? 
Des de l’organització vàrem conèixer el  servei de Cecot Energia via la seva web i, així que ens hi vam posar en contacte ens va semblar fàcil i encertat. 

Com resumiríeu la vostra experiència? Aquest estudi us ha resultat d’utilitat? 
Des de l’inici tot han estat avantatges, se’ns ha acompanyat en tot el procés i facilitat tots els tràmits. L’estudi ha resultat de gran utilitat, ja que ens permet adoptar mesures, en un futur, orientades a millorar com a organització respecte a l’emergència climàtica. 
 
Què diríeu a una empresa que s’està plantejant realitzar el càlcul de petjada de carboni? 
 Que ho faci, pels motius que hem comentat i que es recolzi en una organització com Cecot que els hi facilitarà tot el procés. 

Vols que t’informem dels serveis que ofereix la nostra Oficina per a la Transició Energètica? Fes clic aquí i omple el formulari. El nostre equip es posarà en contacte amb tu ben aviat.

Share This