“Estem molt contents d’haver externalitzat el Càlcul de la Petjada a través de Cecot i la veritat és que el treball ha estat excel·lent”

06/06/2023 | Testimonials

Des de fa 19 anys, PronoKal Health Group s’ha preocupat pel benestar de les persones pel que fa a al seva salut i qualitat de vida i ja és present a més de 14 països d’arreu el món i ajudant a més de 600.000 a assolir un pes saludable.
Els hem preguntat per què van fer càlcul de la petjada de carboni comptant amb el suport de Cecot Energia.

Per què heu decidit realitzar el càlcul de petjada de carboni de l’organització?
Perquè som conscients que la responsabilitat mediambiental per part de les empreses és una necessitat cada cop més urgent. Volíem conèixer el nostre impacte mediambiental actual per poder implementar les accions pertinents que ens permetin minimitzar el nostre impacte i ser cada dia més sostenibles.

Per què heu confiat en Cecot Energia per realitzar aquest estudi?
Perquè ja havíem col·laborat anteriorment amb Cecot en altres projectes i sempre hem quedat satisfets amb el resultat.

Com resumiríeu la vostra experiència? Aquest estudi us ha resultat d’utilitat?
Ha estat una experiència més que satisfactòria. Se’ns ha brindat un servei molt professional en tot moment, i s’ha realitzat un diagnòstic i un estudi molt exhaustiu. Estem molt contents d’haver externalitzat el Càlcul de la Petjada a través de Cecot i la veritat és que el treball d’Elisabeth Garcia ha estat excel·lent, tant pel que fa al diagnòstic i estudi de la nostra situació com a la presentació dels resultats de l’informe final.

Què diríeu a una empresa que s’està plantejant realitzar el càlcul de petjada de carboni?
Que no s’ho pensi dues vegades, és imprescindible conèixer la petjada de carboni de cada organització per poder implementar les mesures correctives pertinents. És el punt de partida necessari per a tota empresa que vol millorar quant a sostenibilitat.

Vols que t’informem dels serveis que ofereix la nostra Oficina per a la Transició Energètica? Fes clic aquí i omple el formulari. El nostre equip es posarà en contacte amb tu ben aviat.

Share This