“La professionalitat i coneixements en el camp de la sostenibilitat i l’eficiència energètica de Cecot Energia ens han proporcionat la confiança necessària per assolir els nostres objectius amb èxit”

09/04/2024 | Testimonials

Distribuïdors B2B de matèries primeres pels sectors cosmètic, pharma i alimentari des de l’any 1896. Escuder treballa des de fa 127 anys amb la missió de promoure la salut, el benestar i la bellesa de manera sostenible i amb una clara visió de crear un impacte positiu i responsable en el planeta.

Com a part del seu compromís amb la sostenibilitat, Escuder ha realitzat amb Cecot Energia el registre petjada de carboni al Ministeri per a la Transició Energètica i Repte Demogràfic (MITERD) i han rebut assessorament en compensació d’emissions de GEH.

Per què heu decidit realitzar el registre al MITERD de la vostra petjada de carboni de l’organització?
Hem decidit registrar la nostra petjada de carboni a MITERD per fer visible i reforçar el nostre compromís amb la sostenibilitat i la reducció d’emissions. Aquest registre ens ha permès avaluar les nostres emissions directes associades a la nostra activitat, identificar àrees d’acció per reduir-les i mostrar la nostra transparència a la nostra gestió.

Per què heu confiat en la Cecot Energia per realitzar aquest tràmit?
Per pròpia experiència, ja que hem comptat amb el seu assessorament tècnic  en projectes anteriors amb un resultat immillorable. La professionalitat i coneixements en el camp de la sostenibilitat i l’eficiència energètica de Cecot Energia ens han proporcionat la confiança necessària per assolir els nostres objectius amb èxit.

Com resumiríeu la vostra experiència? Aquest tràmit i assessorament us ha resultat d’utilitat?
La nostra experiència amb l’assessorament de Cecot Energia sempre ha estat molt positiva. Ens han proporcionat un suport integral en tot el procés, des de la recopilació de dades fins a la identificació de mesures de reducció d’emissions. Per nosaltres la sostenibilitat és un compromís real que està present a tots els nostres processos i com en aquest cas, això comporta gestions i tràmits, que amb el suport de la Cecot són més àgils i ràpids.

Què diríeu a una empresa que s’està plantejant realitzar el càlcul de petjada de carboni i registre oficial?
Els animem a fer-ho sense dubte i com a prioritat, ja que cada dia més empreses implementen aquesta iniciativa que no només contribueix a la preservació del medi ambient, sinó que també millorar la imatge corporativa constituint una avantatja competitiva. És una oportunitat per assumir la responsabilitat social i ambiental, aprofundir en la comprensió dels impactes de les operacions i implementar mesures efectives de reducció d’emissions, contribuint a un futur més sostenible per a tots.

Vols que t’informem dels serveis que ofereix la nostra Oficina per a la Transició Energètica? Fes clic aquí i omple el formulari. El nostre equip es posarà en contacte amb tu ben aviat.

Share This