“Destaco la professionalitat i eficàcia de l’equip de persones que ha intervingut en l’elaboració dels càlculs de la petjada”

26/09/2024 | Testimonials


CERÀMICA PIEROLA, SL és una empresa situada a Hostalets de Pierola, a la Ctra. Esparreguera a Piera, amb una experiència de trenta-vuit anys en el sector de la construcció. Especialitzada en la fabricació de maó ceràmic vist per construcció.

Per què heu decidit realitzar el càlcul de petjada de carboni de l’organització?
Donada la nostra peculiaritat productiva, on realitzem una cocció utilitzant de forma majoritària biogàs, era necessari, poder quantificar el nostre impacte ambiental, per una banda, veure en quina situació ens trobem i com podem millorar i per altra poder donar a conèixer als nostres clients com factor rellevant el ús del biogàs.

Per què heu confiat en Cecot per realitzar aquest estudi?
Com a socis de fa molts anys coneixem els seus serveis i les seves àrees d’assessorament, amb un preu competitiu.

Com resumiríeu la vostra experiència? Aquest estudi us ha resultat d’utilitat? Recomanaríeu a una empresa l’assessorament i aquests serveis que ofereix l’Oficina per a la transició energètica de la Cecot?
Nosaltres al ser una instal·lació del regim ETS disposàvem de la majoria de les dades, per tant, la feina pesada de recollir dades ha estat poca, la resta s’ha encarregat tot la Cecot. L’estudi ha estat molt útil en el nostre cas, ja que hem pogut plasmar l’estalvi de tones de CO₂ que deixem d’emetre pel fet d’utilitzar el biogàs i per veure on podem reduir més.
Destaco la professionalitat i eficàcia de l’equip de persones que ha intervingut en l’elaboració dels càlculs de la petjada, destacant la feina feta per l’Elisabeth Garcia.

Què diríeu a una empresa que s’està plantejant realitzar el càlcul de petjada de carboni?
A part que en els pròxims anys serà una tasca obligatòria, ara és una eina que et proporciona una informació molt útil com a punt de partida per tenir una visió global de la teva activitat i et permet a la vegada veure clarament on has de dedicar els esforços per reduir les teves emissions.

Share This