Apostem per l'energia neta

Sabies que a la Cecot ja hem posat en marxa la nostra instal·lació d’autoconsum fotovoltaic? Aquestes setmanes hem estat treballant de valent per poder instal·lar 178 panells solars a la teulada del nostre edifici que dona al carrer Bernat de l’Om.

Obrim el nostre projecte d'autoconsum fotovoltaic a totes les empreses associades

Ho fem a través de Grow.ly, una plataforma de finançament “crowdlending” autoritzada per la CNMV que ha ajudat a gairebé 300 pimes i empreses a finançar-se gràcies als més de 2.800 inversors de la seva plataforma online.

Així doncs, les empreses associades a la Cecot podeu formar part de la transició energètica que viu la Cecot i participar al “crowdlending” de la nostra instal·lació d’autoconsum fotovoltaic. Amb aquest estil de finançament les persones inversores podeu beneficiar-vos d’una rendibilitat més gran de la vostra inversió i sereu coneixedores de l’ús que se li dona als vostres diners generant, alhora, un impacte positiu amb ell. 

  • =Import del projecte: 30.000€
  • =Import mínim per participar al "crowdlending": 20€
  • =Interès: 5%

Grow.ly és una plataforma de

Finançament Participatiu autoritzada pel CNMV.

Més de 100.000kWh anuals d’electricitat

La nostra instal·lació generarà més de 100.000kWh anuals d’electricitat dels quals en consumirem més de 63.000kWh/any, el que representarà el 30% de la nostra despesa d’electricitat. La resta d’energia generada que no consumirem, per horari o dies de festa, s’avocarà a la xarxa i serà utilitzada per altres consumidors.

Sabies que…

Aquesta energia verda que ja estem generant a dia d’avui representarà un estalvi anual de 24Tn de CO2/any a l’atmosfera.

 

Vols posar en marxa el teu projecte d’autoconsum fotovoltaic i no saps per on començar? Nosaltres t’ajudem.

La Cecot, a través de la seva Oficina per a la Transició Energètica et dona suport i acompanyament en tot allò que necessitis per fer el pas i instal·lar plaques fotovoltaiques a la teulada de la teva empresa.

Share This