Qui Som?

Des de la Cecot hem engegat l’Oficina per a la Transició Energètica, que compta amb el suport principal d’altres entitats, ajuntaments, empreses i enginyeries especialitzades, així com d’entitats financeres.

Té per objectiu impulsar la transició energètica entre les empreses del nostre entorn, fomentant l’estalvi de costos, l’eficiència energètica, la instal·lació de sistemes d’energies renovables o l’autoconsum d’energia fotovoltaica.

Com ajuda a les empreses l’Oficina per a la Transició Energètica de la Cecot?

• Realitzant un seguiment del marc normatiu i regulador, per defensar els interessos de les Pimes.

• Proposant la simplificació de les ordenances i permisos municipals i el foment d’ajudes fiscals a nivell municipal, amb l’objectiu d’ajudar a les pimes en els tràmits administratius dels projectes d’eficiència energètica i en la tramitació d’ajudes i subvencions.

• Animant a les diferents administracions implicades a impulsar accions que afavoreixin l’eficiència energètica a les pimes.

• Fent seguiment de l’evolució del sector, de les noves tecnologies i de les millors pràctiques en eficiència energètica. Informant, assessorant i formant a les empreses en eficiència, energies renovables, autoconsum, generació distribuïda, economia circular, electrificació i mobilitat sostenible, per ajudar-les a implementar-les.

• Acompanyant les empreses en els seus projectes de transició energètica, assessorant-les i fent intermediació amb els diferents proveïdors per assegurar els millors costos, el màxim rendiment de les inversions, la millor qualitat i els terminis de lliurament més curts.

• Detectant oportunitats de millora i impulsant l’eficiència, l’autoconsum i la transformació energètica de les empreses, dels polígons industrials i de l’entorn local, a través de desenvolupar, de la mà de diferents partners, projectes de generació distribuïda, mercats de proximitat d’agregació d’energia renovable o de mobilitat sostenible.


La Cecot som una confederació empresarial multisectorial, constituïda l’any 1978 i integrada per una gran diversitat de gremis i associacions empresarials a qui representem davant dels interlocutors socials.  

La nostra missió és la de promoure i defensar èticament els interessos de les empreses catalanes oferint un servei innovador i de qualitat en resposta a les seves necessitats presents i futures, d’acord amb el desenvolupament social, natural i econòmic del seu entorn.

Amb el suport de:

Entitats col·laboradores:

contacta amb nosaltres

Protecció de dades:

Oficina per a la Transició Enegètica de la Cecot

Carrer Sant Pau, 6
08221 Terrassa (Barcelona)

energia@cecot.org / 93 736 11 00

Share This