BENVINGUT/DA A CECOT ENERGIA

Impulsem la transició energètica de les empreses

CONEIX CECOT ENERGIAActualitat

Tens una empresa i vols fer el pas cap a la transició energètica?

Contacta’ns i t’acompanyem

Què t’oferim?

Des de la Cecot treballem amb entitats, institucions, empreses i enginyeries especialitzades per oferir solucions en l’àmbit de l’energia renovable i la transició energètica a petites i mitjanes empreses. 

Assessorament en autoconsum fotovoltaic

Tens diferents projectes fotovoltaics i no saps per quin decidir-te? o estàs pensant en un projecte d’autoconsum fotovoltaic per a la teva empresa, però no saps per on començar? T’acompanyem!

 

Estalvi energètic

T’ajudem a trobar la millor opció perquè estalviïs en la facturació de llum i gas. T’oferim una oferta personalitzada i la fórmula de contractació adaptada a les necessitats de la teva empresa.

Eficiència energètica

T’ajudem a detectar possibles estratègies de reducció i estalvi energètic a través dels serveis d’assessorament en eficiència energètica.

Calculadora de CO2

Vols saber la petjada de carboni de la teva empresa? Entra a la Calculadora CO2, introdueix les dades de consum de forma fàcil i intuïtiva i visualitza a l’instant el comptador de les emissions associades a la teva activitat.

Estudi de la petjada de carboni

Amb l’Estudi de Petjada de Carboni es realitza el primer i insdispensable pas per a dissenyar un correcte pla de descarbonització de l’organització.

 

Registre de la petjada de carboni

Sabies que l’Oficina Espanyola pel Canvi Climàtic (OECC) disposa d’un registre on les organitzacions poden inscriure de forma voluntària les seves petjades de carboni com a acte de compromís i transparència?

 

A la Cecot som 100% Carbon Neutral

Som la primera patronal catalana i espanyola inscrita al registre en neutralitzar el 100% de les seves emissions

En aquesta ruta cap a la descarbonització de la Cecot, s’ha prioritzat la reducció dels consums de fonts altament emissives, fent una transició cap a les energies renovables contractant una comercialitzadora amb garantia d’origen renovable i instal·lant a les seves teulades panells fotovoltaics d’autoconsum.

En els darrers dos anys hem assessorat a més de 300 empreses en projectes d'autoconsum fotovoltaic

Amb aquestes instal·lacions, ajudarem a les nostres empreses a estalviar més de 26M d’euros durant els 25 anys de vida dels projectes. 

Actualitat

Descobreix tot el que la Cecot pot fer per a tu i per a la teva empresa

La Cecot té per objectiu promoure i defensar èticament els interessos de les empreses catalanes, oferint un servei innovador i de qualitat en resposta a les seves necessitats presents i futures, d’acord amb el desenvolupament social, natural i econòmic del seu entorn.

contacta amb nosaltres

Protecció de dades:

Oficina per a la Transició Enegètica de la Cecot

Carrer Sant Pau, 6
08221 Terrassa (Barcelona)

renovables@cecot.org / 93 736 11 00

Share This